voor meer beelden klik op foto

De woongroep als vereniging

Zie het laatste jaarverslag van Lugtensteyn.

Secretariaat

Orionlaan 15
3721 HD Bilthoven
tel: 030 2205142
e-mail: info@lugtensteyn.nl


Het fraaie atrium van het gebouw

receptie lustrum 9 juli 2016 (foto Frans Poot)
klik op afbeelding om te vergroten


Het atrium leent zich uitstekend voor bijeenkomsten en concerten. Wel bij voorkeur in de zomer, want het atrium is niet verwarmd...

Openbare activiteiten in Lugtensteyn

De bewoners van Lugtensteyn hechten aan hun rust en privacy. Soms zijn er activiteiten, waarbij iedereen van harte welkom is. Klik hier voor kaartje.
  • Theeconcert door de Tornado's 22 september (geweest)
    De Tornado's gaven op 22 september een theeconcert in het Atrium van de woongroep Lugtensteyn.
    Voor een impressie zie een artikel in de Vierklank en de fotorapportage van De Bilt in Beeld.
  • Themamiddag LVGO 29 juni (geweest)
    Op vrijdag 29 juni organiseerde onze koepelorganisatie LVGO in Lugtensteyn een themamiddag ĎSfeer in de woongroep: hoe hou je die goed?'. Voor een impressie van deze bijeenkomst klik hier.

Openbaar vervoer rond Lugtensteyn

Lugtensteyn is goed voorzien van busverbindingen naar Utrecht (lijn 77), Zeist, Hilversum en Berg en Bosch (lijn 58), halte Duivenlaan bij de Melkweg. In de Leijen (ten noorden van het spoor) rijdt tevens een 8-persoonsbus (lijn 78), halte Kromhoutkwartier aan de Berlagelaan, bereikbaar via een tunnel onder het spoor. Deze bus rijdt via het station naar winkelcentrum Kwinkelier in Bilthoven Centrum en terug.
Van maandag t/m vrijdag overdag rijdt lijn 31 van station Bilthoven via de Soestdijkseweg naar de Uithof en Lunetten. De dichtstbijzijnde halte is bij het Gemeentehuis.

De dienstregeling verandert af en toe. Raadpleeg 9292.nl, met postcode 3721HD als bestemming. Of kijk in de lijnfolders: klik op LIJN 31, LIJN 58, LIJN 77 of LIJN 78 voor de folders.


Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor onze woongroep? Klik hier voor meer informatie. U kunt ook onze folder downloaden of ons een e-mail sturen. Lugtensteyn heeft een wachtlijst.


aangemaakt: 27 sept 2018